VIAPLAY DANMARK

IDÉUDVIKLING

STRATEGI

SOCIALE MEDIER

POSTPRODUKTION

I 2023 stod vi i spidsen for en spændende SoMe-kampagne i forbindelse med Robinson Ekspeditionen 2023 i tæt samarbejde med Viaplay Danmark. Vores rolle omfattede idéudvikling, kuratering af underholdende klip fra programmerne, nedklip og redigering af indhold, tilpasning af indholdet til Instagram, Facebook og TikTok samt tekstforfatning og planlægning af indholdet på de sociale medier.

Viaplay Danmark - Robinson Ekspeditionen
Robinson Vinder 2023

UDFORDRINGEN

Med et dybdegående kendskab til Robinson Ekspeditionens unikke dynamik og underholdningsværdi, ønskede vi at skabe en engagerende SoMe-kampagne, der ville fange målgruppens opmærksomhed og øge interaktionen omkring programmet.

VORES TILGANG

Vores arbejde omfattede nøje udvælgelse af sjove, spændende og mindeværdige klip fra Robinson Ekspeditionen 2023. Disse klip blev omhyggeligt nedklippet og tilpasset til hver enkelt SoMe-platform, så de kunne præsenteres på en engagerende måde. Derudover inkorporerede vi kreative memes og skrev catchy tekster, der skabte buzz omkring programmet og opfordrede til interaktion fra seerne. Planlægning af indholdet blev udført med omhu, så det passede perfekt til programmets kørsel og skabte en kontinuerlig strøm af spænding og interesse.

Robinson Hold Nord

RESULTATERNE

Vores målrettede tilgang og kreative flair resulterede i en vellykket SoMe-kampagne, der bidrog til at øge både opmærksomheden og engagementet omkring Robinson Ekspeditionen i 2023 i form af høje seertal, stærk interaktion på tværs af platforme samt en betydelig stigning i brand bevidsthed og engagement.