Din YouTube Partner

Marstudio brænder for at skabe gennemført og underholdende indhold til YouTube, og har hjulpet flere af Danmarks største YouTubers med at udvikle, tilrettelægge og producere succesfulde videoer til deres kanaler. 

Vi er specialister i netop YouTube-content, og forstår at kombinere vores flair for planlægning og eksekvering med kreativitet – og så ved vi, hvad der trender og virker på YouTube. 

Mia Marslew med Josefine

Vi går til vores opgaver med høj effektivitet, struktur og pligtopfyldenhed; vi sikrer altid kort vej fra tanke til handling, og så går vi ind for at skabe et samarbejde baseret på ærlighed, drive og tillid. 

Uanset om du er en etableret virksomhed, en organisation eller en nystartet YouTuber, er vi her for at støtte dig på rejsen til succes på YouTube. 

Marstudio brænder for at skabe gennemført og underholdende indhold til YouTube, og har hjulpet flere af Danmarks største YouTubers med at udvikle, tilrettelægge og producere succesfulde videoer eller serier.

Mia Marslew og Josefine Nymann

IDÉUDVIKLING • STRATEGI

Vi starter med at forstå dine mål og skaber kreative koncepter, der passer til dine budskaber. Vores strategi sikrer, at dine videoproduktioner støtter dine forretningsmål. Vi bidrager aktivt til idéudviklingen, optimerer processen og sikrer resultater ud over forventningerne.

UPLINING • TILRETTELÆGGELSE

Vi arrangerer locations, cast, og professionelt video-crew. Vi skaffer rekvisitter og udstyr, og planlægger og koordinerer omhyggeligt hele produktionen. Du skal kun møde op på optagelsesdagen; vi tager os af alt. Fra idé til udførelse gør vi processen let og problemfri for dig.

PRODUKTIONS-LEDELSE •  PRODUKTIONS-ASSISTANCE •  POST-PRODUKTION

Har du brug for ekstra hænder på din videooptagelse, er vi din go to! Vi har nemlig stor erfaring med netop YouTube-videooptagelser og rykker gerne ud som produktionsleder, tilrettelægger og/eller runner på dine optagelser, ligesom vi gerne står for at booke den helt rigtige videograf eller editor ind.

Mia Marslew sammen md Josefine, Mika Shultz og Jasmin Lind

SOME •  EVENTS •  FOREDRAG

Dertil besidder vi betydelig ekspertise inden for både udvikling af indhold til sociale medier samt planlægning og afvikling af events. Og som en nyere tilføjelse til vores tjenester tilbyder vi nu også at komme ud til dig eller din virksomhed og præsentere informativt indhold om YouTube og hele maskineriet bag.

Marstudio gør større YouTube-projekter sjovere og mere overskuelige!
Mia er super god til at komme med kreative indspark, og er generelt en dygtig tilrettelægger. Vi bruger hende selv meget og vil varmt anbefale hende!

Jasmin Lind & Mika Schultz – Jas & Mika

HVEM ER MARSTUDIO?

Marstudio blev grundlagt i 2021, hvor jeg – Mia Marslew – valgte at gå selvstændigt med mit eget videoproduktionsselskab med visionen om at hjælpe YouTubere med at løfte deres content til næste level og samtidig gribe nogle af de mange bolde, som de til hverdag jonglerer med. 

Denne vision opstod efter 1,5 års tæt samarbejde med nogle af Danmarks største YouTubere, hvor det gik op for mig, hvor stort et arbejde, det er at være YouTuber, hvor meget det kræver at producere en succesfuld YouTube-video, og hvor lidt hjælp der er at hente – hvis hjælpen både skal være prismæssig overkommelig og samtidig erfaren i netop YouTube-content.

Denne problemstilling mixet op med min store kærlighed til YouTube- underholdningsgenren lagde derfor grundstenen til Marstudio.

Mia Marslew
Mia Marslew

Mia Marslew

Ejer & Founder

Mia Marslew (32) er founder og ejer af Marstudio. Hun er uddannet Cand.mag. i Film- og medievidenskab fra Københavns Universitet, og har tidligere bl.a. været Redaktionschef i videoproduktionsteamet bag platformen ‘Gonzo’. Hendes ekspertise omfatter bl.a. strategisk og kreativ udvikling af YouTube-content, tilrettelæggelse og produktionsledelse i forbindelse med videooptagelser, udvikling af indhold til sociale medier samt udvikling, planlægning og afvikling af events.

Josefine Nymann

Josefine Nederland

Produktionsassistent

Josefine Nederland (22) er produktionsassistent i Marstudio. Hun læser til dagligt serviceøkonomi på Zealand i Køge og har god erfaring med at upline videooptagelser samt bidrage under afvikling af events. Josefine er en sublim assistent, som griber dine bolde med et stort smil, og som eksekverer på dine idéer hurtigere, end du kan nå at stave til ‘YouTube’. Hendes ekspertise omfatter bl.a. research, koordinering og uplining samt assistance under afvikling af events.