DAVID JÆGER / JUDEX / NAT & DAVID

IDÉUDVIKLING

TILRETTELÆGGELSE

UPLINING

POSTPRODUKTION

Siden Marstudios opstart har vores samarbejde med David Jæger været en kilde til glæde og produktivitet, og det fortsætter med at være en sand fornøjelse. Gennem mere end 2,5 år har Marstudio haft fornøjelsen af at støtte og samarbejde med David på en række spændende projekter og initiativer.

David Jæger Optagelser
Mia Marslew som holder en telefon

VORES BIDRAG

 I løbet af samarbejdet har Marstudio bidraget på flere måder til Davids succes:

  • Vi har faciliteret et tæt samarbejde mellem David og flere dedikerede editors, som har redigeret Davids videoer kontinuerligt gennem hele samarbejdsperioden, hvilket har bidraget til en ensartet og professionel produktion af Davids videoer på kanalerne ‘David Jæger’, ‘Judex’ samt ‘Nat & David’.
  • Gennem regelmæssige udviklingsmøder med David har vi sammen udtænkt og diskuteret nye videokoncepter og strategier, der har været med til at definere og styrke Davids unikke stil og brand på YouTube-kanalen ‘David Jæger’.
  • Vi har bidraget til at arrangere locations og andre nødvendige ressourcer til en række videooptagelser, således at Davids visioner kunne blive realiseret på bedste vis.
  • Vi har stået for at tilrettelægge bl.a. optagelserne til videoen ’24 Timer I Et Escape Room’, hvor vi både var med før og under optagelserne. 

RESULTATER

Samarbejdet har resulteret i en række imponerende og underholdende videoer, der har fanget publikums opmærksomhed og skabt gode visningstal. Ved at kombinere vores og Davids ekspertise og kreativitet har vi sammen opnået betydelig succes og skabt værdifuldt indhold, der har beriget Davids platform og brand.

David Jæger thumbnail

 “Marstudio har altid været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med, når det kommer til uplining af videoer til mine kanaler! Der findes nærmest ikke de videoer, som ikke kan lade sig gøre – og der er ingen idéer, som nogensinde er for skøre! Jeg har altid haft svært ved at skulle ringe firmaer eller lokationer op og fortælle om en videoidé, jeg kunne tænke mig at lave, så det har været en enorm stor hjælp, at Marstudio er så erfarne til netop dette!”

David Jæger