ALEXANDER HUSUM

IDÉUDVIKLING

TILRETTELÆGGELSE

UPLINING

PRODUKTIONSLEDELSE

Siden opstarten af Marstudio har samarbejdet med Alexander Husum været en kilde til glæde og kreativitet, og det fortsætter med at være en sand fornøjelse. I mere end 2,5 år har Marstudio haft privilegiet af at støtte og samarbejde med Alexander på forskellige projekter og initiativer.

Alexander Husum Optagelser

VORES BIDRAG

I løbet af samarbejdet har Marstudio bidraget med forskellige tjenester og støtte til Alexander:

  • Vi har løbende afholdt udviklingsmøder med Alexander, hvor vi sammen har udtænkt og diskuteret nye kreative og unikke videokoncepter og idéer.
  • Vi har assisteret med at arrangere locations, medvirkende og andre nødvendige ressourcer til en række videooptagelser, således at visionerne kunne blive realiseret på bedst mulig vis.
  • Vi har været en integreret del af udviklingen, tilrettelæggelsen og produktionen af gameshowet ‘Den Sidste Der Forlader Rummet Vinder 5000 Kroner’, hvor vi også fungerede som produktionsleder under videooptagelserne for at sikre en problemfri udførelse af projektet.
  • Vi har ligeledes været ansvarlige for tilrettelæggelse af og produktionledelse under optagelserne til videoerne ‘Squid Game i virkeligheden’ 1 og 2 samt ‘Ekstrem HIDE & SEEK i LEGO HUS!’.

RESULTATER

Samarbejdet har resulteret i en række spændende og underholdende videoer, der har engageret og underholdt Alexanders publikum. Vores tætte samarbejde har skabt en effektiv arbejdsproces, der har ført til succesfulde videoer med høje visningstal. 

Alexander Husum Squid game