TEGNER MEDIA

IDÉUDVIKLING

TILRETTELÆGGELSE

PRODUKTIONSLEDELSE

POSTPRODUKTION

Vi har haft æren af at producere en ny præsentationsvideo for fotografvirksomheden Tegner Media, der har til hensigt at formidle deres virksomhed, dem som mennesker samt deres talent som fotografer. Vores ansvar omfattede en bred vifte af opgaver, der sikrede en vellykket gennemførelse af projektet.

Tegner Media
Tegner Media

VORES BIDRAG

  • Idéudvikling: Vi arbejdede tæt sammen med Tegner Media for at udvikle en idé og et koncept for præsentationsvideoen, der bedst muligt afspejlede virksomhedens identitet og værdier.
  • Tilrettelæggelse: Vi udarbejdede en detaljeret plan for optagelserne, herunder storyboard og scripts, der sikrede, at alle nødvendige elementer blev dækket, og at præsentationsvideoen opnåede sit formål.
  • Produktionsledelse: Under optagelserne fungerede vi som produktionsleder og sikrede, at alt forløb efter planen, og at optagelserne blev udført professionelt og af høj kvalitet.
  • Postproduktion: Efter optagelserne stod vi for den efterfølgende postproduktion – i samarbejde med én af vores faste samarbejdspartnere – for at skabe en imponerende og sammenhængende præsentationsvideo.

RESULTATERNE

Den færdige præsentationsvideo for Tegner Media blev en imponerende og engagerende fremvisning af virksomhedens værdier, talent og arbejde som fotografer:

Tegner Media