JENS LEVRING

MANAGEMENT

IDÉUDVIKLING

STRATEGI

I et tæt samarbejde med YouTuber og influencer Jens Levring, indebærer vores rolle som management for Jens at varetage en bred vifte af opgaver, der sigter mod at optimere hans professionelle virke samt styrke hans brand og samarbejder med partnere. Vores ansvar omfatter bl.a. at opsøge nye samarbejder, håndtere kommunikationen med samarbejdspartnere samt rådgive Jens strategisk i forhold til hans brand samt indhold på diverse sociale medieplatforme.

Jens Levring
Jens Levring

UDFORDRINGEN

Med Jens Levrings voksende popularitet og indflydelse som YouTuber og influencer er udfordringen at sikre, at Jens’ brand fortsætter med at udvikle sig strategisk samt at hans samarbejder med partner optimeres.

VORES TILGANG

Vi har taget en helhedsorienteret tilgang til vores arbejde med Jens Levring, der omfatter både operativt arbejde og strategisk rådgivning – herunder:

  • Opsøgning af nye samarbejder og partnerskaber, der passer til Jens Levrings brand og værdier.
  • Kommunikation med både nye og eksisterende samarbejdspartnere for at sikre et positivt samarbejdsklima.
  • Forhandling af samarbejdsaftaler og vilkår til fordel for Jens Levring.
  • Besvarelse af mails og telefonopkald fra samarbejdspartnere og interessenter.
  • Rådgivning om strategisk indhold og branding på diverse sociale medieplatforme for at sikre en stærk og autentisk tilstedeværelse.
Mia Marslew som holder en telefon
Jens Levring

RESULTATERNE

Vores dedikation og fokus på at skabe værdi for Jens Levring har båret frugt, og vi har opnået positive resultater på flere fronter. Som management for Jens Levring er vores mål at sikre, at han kan fokusere på sit kreative arbejde, mens vi tager os af de administrative og forretningsmæssige aspekter af hans virke. Vi er stolte af det arbejde, vi har udført indtil videre, og ser frem til at fortsætte med at støtte Jens Levring i hans fortsatte vækst og succes som influencer.