STUDIE A

IDÉUDVIKLING

POSTPRODUKTIONSLEDELSE

I efteråret 2022 blev jeg hyret ind til at fungere som postproduktionsleder for videoproduktionsteamet bag Socialdemokratiets YouTube-kanal ‘Studie A’. I denne rolle agerede jeg bindeled mellem kundens videoteam og Socialdemokratiets kommunikationsafdeling, hvor jeg havde ansvaret for at styre postproduktionen af videoer til kanalen ‘Studie A’ i forbindelse med valgkampagnen i efteråret 2022.

Studie A Thumbnail

UDFORDRINGEN

Med et vigtigt valg i horisonten var udfordringen at sikre, at videoindholdet til ‘Studie A’ var af høj kvalitet, relevant og effektivt kommunikerede Socialdemokratiets budskaber til den yngre målgruppe på YouTube.

VORES TILGANG

I min rolle som postproduktionsleder tog jeg initiativ til at etablere en effektiv arbejdsproces, der sikrede en smidig og professionel produktion af videoindholdet. Dette inkluderede:

  • Koordinering af videoproduktionsteamets opgaver og ressourcer
  • Planlægning og prioritering af postproduktionsopgaver for at sikre rettidig levering af videoerne til kanalen
  • Kommunikation og samarbejde med Socialdemokratiets kommunikationsafdeling for at forstå deres vision og budskaber og sikre, at disse blev effektivt afspejlet i det færdige indhold.
Mia Marslew som holder en telefon
Studie A Thumbnail

RESULTATERNE

Takket være vores dedikerede indsats og effektive arbejdsproces lykkedes det os at producere og levere en række indflydelsesrige og engagerende videoer til ‘Studie A’. Dette bidrog til at styrke Socialdemokratiets tilstedeværelse på YouTube og nå ud til især den unge målgruppe (som ellers kan være svær at nå) i forbindelse med valgkampagnen. Min rolle som postproduktionsleder for Socialdemokratiets YouTube-kanal ‘Studie A’ var en spændende og udfordrende oplevelse, der demonstrerede betydningen af effektiv projektledelse og samarbejde i produktionen af digitalt indhold. Vi er stolte af det bidrag, vi kunne yde til at styrke Socialdemokratiets kommunikation og engagement på YouTube-platformen under en afgørende periode i dansk politik.